Οι πολιτικοί αρχηγοί είναι αμφίβολο εάν θα καταλήξουν στη διεξαγωγή ενός debate, ωστόσο οι θέσεις τους είναι λίγο πολύ γνωστές. Εμείς προτιμήσαμε να πάμε σε ένα διαφορετικό “debate”, το …στιλιστικό! Και για να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, προτιμήσαμε να βάλουμε στην θέση του πρωταγωνιστή τις κυρίες των πολιτικών αρχηγών!

Πάμε να δούμε τις προτιμήσεις τους…

Λίλα Μπακατσέλου (Ευάγγελος Βενιζέλος)

Η Λίλα Μπακατσέλου, η δραστήρια Θεσσαλονικιά δικηγόρος, είναι κόρη του Απόστολου Μπακατσέλου της εταιρείας Μπακατσέλος και Υιοί. Γνωρίστηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκτοτε είναι αχώριστοι. Έχουν μια κόρη την Ελβίνα στην οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει τρελή αδυναμία.

\"\"

\"\"

\"\"

Η Λίλα Μπακατσέλου θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Θεσσαλονίκης. Αν και δεν είναι φαν της δημοσιότητας, το φιλανθρωπικό της έργο με το ΕΛΕΠΑΠ την φέρνει πολλές φορές μπροστά από τον φακό όπου είναι πάντοτε προσεγμένη αλλά απέριττη. Λατρεύει τους συνδυασμούς άσπρο-μαύρο, τις αποχρώσεις του γκρί και του μπλέ και συνήθως φορά φορέματα. Είναι φαν του ιταλικού οίκου Max Mara και της αμερικανής σχεδιάστριας Donna Karan. Σπανίως φοράει έντονα χρώματα και εμπριμέ και μεγάλα η ογκώδη κοσμήματα. Το ρολόι της ανήκει σε ακριβό γαλλικό οίκο κοσμημάτων αλλά είναι μια «οικονομική» επιλογή από την σειρά ρολογιών του. Τέλος διατηρεί την σιλουέτα της σε πολύ καλή κατάσταση.

Γεωργία Σαμαρά (Αντώνης Σαμαράς)

Γόνος της οικογένειας Κρητικού της βιομηχανίας «Κύκνος». Είναι μια ομολογουμένως πολύ όμορφη γυναίκα, διαθέτει κλασσική ελληνική ομορφιά με σκούρα μαλλιά, διαπεραστικά μάτια και ζεστό χαμόγελο.

\"\"

\"\"

\"\"

Η Γεωργία Σαμαρά διακρίνεται για τα ακριβά της γούστα και τις chic στυλιστικές της επιλογές. Άλλωστε μεγάλωσε με μια οικονομική άνεση που της επέτρεπε να αγοράζει όλα αυτά που επιθυμούσε. Παρ’ όλα αυτά όσοι την γνωρίζουν μιλούν για μια κλασσική αστή που δεν σπαταλάει αλόγιστα σε ρούχα και αξεσουάρ αλλά αντίθετα «επενδύει» σε κλασσικά κομμάτια που ναι μεν έχουν τσουχτερές τιμές αλλά είναι διαχρονικά. Ο γάμος της με τον Αντώνη Σαμαρά κρατάει περίπου 22 χρόνια και έχουν δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο. Δεν της αρέσει η δημοσιότητα και έχει δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις.

Περιστέρα Μπαζιάνα (Αλέξης Τσίπρας)

Η «Μπέτυ» όπως την αποκαλεί τρυφερά ο Αλέξης Τσίπρας και οι φίλοι της είναι μια πολύ χαμηλών τόνων γυναίκα που έχει εμφανιστεί ελάχιστες φορές σε δημόσια θέα μαζί με τον επί 18 χρόνια σύντροφό της Αλέξη Τσίπρα. Η 38χρονη Αθηναία είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Η γνωριμία της με τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε στα μαθητικά τους χρόνια και μετρά περίπου 20 χρόνια. Πριν περίπου δύο χρόνια του χάρισε και τον πρώτο του γιο. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί.

\"\"

\"\"

\"\"

Το στυλ της Μπέτυς είναι ταιριαστό με το επάγγελμα και τις κομματικές της προτιμήσεις. Μια «αριστερή» περιβολή συνδυάζει το φοιτητικό σανδάλι, τις μακριές φούστες και τα φυσικά μαλλιά –όχι τα «κοκαλωμένα» χτενίσματα κομμωτηρίου που συναντά κανείς στο Κολωνάκι. Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα που δεν της αρέσουν τα πολλά «λούσα» τα εξεζητημένα ή υπερβολικά κλασσικά outfits και δεν ξοδεύει χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ πολυτελείας καθώς στις ελάχιστες δημόσιες της εμφανίσεις είναι απλά ντυμένη. Casual και sportive λοιπόν το ντύσιμο της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Φωτεινή Κουβέλη (Φώτης Κουβέλης)

\"\"

Άλλη μια διακριτική και σεμνή παρουσία με ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις είναι και η σύζυγος του Προέδρου του Κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη. Η Φωτεινή Πάλλα είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που αποφεύγει ιδιαίτερα τη δημοσιότητα. Είναι δικηγόρος και με τον Φώτη Κουβέλη έχουν δύο κόρες. Οι στυλιστικές της επιλογές είναι λιτές και κλασσικές. Η γαλανομάτα νομικός προτιμά τα ταγιέρ και τα φουλάρια και έχει κλασσική κουπ καρέ. Είναι μια καλοντυμένη κυρία καθόλου εξεζητημένη και πολύ λιτή δίχως καταναλωτικές μανίες και φετίχ.


Βένη Καρατζαφέρη (Γιώργος Καρατζαφέρης)

\"\"

\"\"

Όσο πληθωρικός μπορεί να γίνει ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, άλλο τόσο μπορεί να γίνει και η σύζυγος του Βένη. Πρώην μανεκέν από την δεκαετία του ’60, η σύζυγος Γιώργου Καρατζαφέρη είναι μια γυναίκα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Ξανθό μαλλί, έντονο μακιγιάζ, ντεκολτέ που τονίζουν το πλούσιο της μπούστο και πολλά αξεσουάρ χαρακτηρίζουν την εμφάνιση της κυρίας ΛΑΟΣ. Το πρώην μοντέλο διατηρεί μεγάλη γκαρνταρόμπα και πολλά-πολλά αξεσουάρ γνωστών οίκων μόδας και είναι λάτρης των εμπριμέ και των animal prints καθώς και του λευκού χρώματος.


Έλενα Καμμένου (Πάνος Καμμένος)

\"\"

\"\"

\"\"

Η Έλενα Τζούλη είναι η δεύτερη σύζυγος του Πάνου Καμμένου. Γνωρίστηκαν πριν λίγα χρόνια σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και έχει το ταμπεραμέντο του τόπου καταγωγής της, την Ικαρία. Η κυρία Τζούλη έχει απασχολήσει τον τύπο καθώς πριν κάποια χρόνια, καθώς θαυμαστής της δουλειάς της, την είχε ακολουθήσει στο σπίτι της ζητώντας της επίμονα να αναλάβει την υπόθεσή του –ώσπου επενέβη η αστυνομία. Όσο καλή δικηγόρος είναι άλλο τόσο καλή μητέρα καθώς έχει χαρίσει ένα γιό και μια κόρη στον Πάνο Καμμένο (ο οποίος έχει και άλλους 3 γιους από τον πρώτο του γάμου).

Είναι μια γυναίκα που αγαπά τα έντονα χρώματα και το βαρύ μακιγιάζ καθώς και τα φορέματα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της. Λατρεύει τους Έλληνες σχεδιαστές και τις τσάντες από γνωστούς οίκους μόδας της Ευρώπης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook