Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής το πρωί της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Intercontinental ενώ στην συνέχεια έγινε η συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή. 
Τα λεγόμενα του κ. Μπιτσαξή δεν άφησαν ικανοποιημένους τους εκπροσώπους οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τις επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν στα γραφεία του Γ.ΓΑ έδωσαν ο πρόεδρος του εκπρόσωπος του 1ου ομίλου, Γιώργος Καλαποτλής, ο εκπρόσωπος του 6ου ομίλου, Βαγγέλης Σταθόπουλος, ο εκπρόσωπος των 7ου, 8ουκαι 9ου ομίλου Μανώλης Βουλκίδης, καθώς και ο εκπρόσωπος του 10ου ομίλου, πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης. 
Η είδηση αφορά τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσουν σε περίπτωση που ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος την ερχόμενη εβδομάδα δεν δεσμευτεί για το θέμα των επιχορηγήσεων. Συγκεκριμένα θα υπάρξει συνάντηση με τους εκπροσώπους και αν δεν βγει κάτι ουσιαστικό, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, το σενάριο της αποχής από το πρωτάθλημα είναι μέσα στο πρόγραμμα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook