Ο πρώτος έγκυος άνδρας, Τόμας Μπίτι ισχυρίζεται ότι η τέως σύζυγός του είναι μία βίαιη αλκοολική γυναίκα που δεν δίστασε να τον χτυπήσει στη βουβωνική χώρα σ’ έναν άγριο καυγά μπροστά στα τρία παιδιά τους, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το TMZ.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από εννιά χρόνια και δύο παιδιά, καθώς όπως λέει ο άνδρας έχει δεχθεί δεκάδες φορές επίθεση από τη Νάνσι Μπίτι. Σύμφωνα με τα χαρτιά του διαζυγίου, ο Τόμας κατέφυγε σε δικαστήριο της Αριζόνα και ισχυρίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2012 προσπάθησε να εμποδίσει την «εμφανώς μεθυσμένη» σύζυγο του να οδηγήσει για να πάει τα τρία παιδιά στο σχολείο. Εκείνη άρχισε να τον βρίζει και να τον κλωτσάει. Όπως αναφέρει στην αίτησή του, κάλεσε την Άμεση Δράση αλλά η Νάνσι συνέχισε να είναι βίαιη κι εκείνος δήλωσε «Με κλώσησε στα γεννητικά όργανα».

Ο Τόμας Μπίτι λέει πως εκείνη δεν ήταν η πρώτη φορά που η σύζυγός του τον χτύπησε. Επισημαίνει ότι στις 17 Ιανουαρίου 2012, η Νάνσι τον ξύπνησε στις 2 τα ξημερώματα γρονθοκοπώντας τον χωρίς λόγο κι αφορμή. «Εκείνο το βράδυ, όπως και κάθε βράδυ, η Νάνσι ανέβηκε πάνω μου, απειλώντας με σωματική και συναισθηματική κακοποίηση».

Εν τέλει και η Νάνσι υπέβαλε αγωγή διαζυγίου, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του συζύγου της και λέγοντας πως ο ίδιος ο Τόμας ήταν αυτός που φερόταν βίαια εναντίον της.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, σε ανοιχτή ακροαματική διαδικασία, ο Τόμας κατέθεσε ενώπιον του δικαστή, ο οποίος εξέδωσε περιοριστικούς όρους κατά της γυναίκας ώστε να μην προσεγγίσει ούτε τον άνδρα ούτε τα παιδιά τους, εκτός από 3 επισκέψεις υπό επίβλεψη κάθε εβδομάδα.

Η επόμενη ακρόαση είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου και ο δικαστής αναμένεται να αποφασίσει για τη διατροφή των παιδιών, τη συζυγική διατροφή και την κηδεμονία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook