Σε απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων και του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων, η υποψήφια Βουλευτής Ευαγγελία Κουρουπάκη τονίζει ότι η ανακοίνωση προφανώς δεν αφορά το πρόσωπό της με δεδομένο ότι οι επισκέψεις της στο Νοσοκομείο Χανίων δεν πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει διαρκής συνεργασία με τους γιατρούς, το προσωπικό και τη Διοίκηση καθ’όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας αλλά και πριν από αυτή.

Όσο για την άρνηση συμμετοχής της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων σε συσκέψεις με υποψήφιους βουλευτές επισημαίνει ότι αυτή είναι επιλεκτική και εκκρεμεί προς τους πολίτες των Χανίων αλλά και στους γιατρούς του ΕΣΥ μια απάντηση για το πως μέλη του Προεδρείου της Ένωσης συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Διοίκηση του Νοσοκομείου τον κύριο Αλέξη Τσίπρα τη στιγμή που για τους υπόλοιπους υποψηφίους υπάρχει αποκλεισμός.

Είναι προφανές ότι εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο αποκλεισμός αυτός – των τοπικών υποψηφίων βουλευτών – εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων αναφέρονται τα εξής:

\”Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων και ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων, με την ευκαιρία της άφιξης υποψηφίου Βουλευτή στο Νοσοκομείο μας, κάνουμε γνωστό σε όλους ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία σύσκεψη μαζί τους, διότι ήταν απόντες στα προβλήματα μας, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας. Οι μνημονιακές αποφάσεις τους, οδήγησαν την υγεία στο τέλμα και εμάς στην εξαθλίωση, τόσο οικονομικά, όσο και επιστημονικά.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook