Η φράση έχει ως εξής:

«Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω νέα μέτρα ειδικά αν αφορούν σε οριζόντιες περικοπές, σε καταργήσεις επιδομάτων και περιστολή κοινωνικών δαπανών». Έρχεται με «σκονάκι» από τα κομματικά επιτελεία της Αθήνας και επαναλαμβάνεται από όλους σχεδόν τους υποψηφίους ΠΑΣΟΚ – ΝΔ αυτή την πρώτη εβδομάδα της εμφάνισής τους στα μέσα ενημέρωσης της Κρήτης.

Και η κασέτα συνεχίζει. Στην επόμενη φράση υπάρχουν περιθώρια για τον προσωπικό οίστρο του καθενός και έτσι ακούμε: «Θα παίξω το ρόλο του φρένου σε αυτές τις πολιτικές» ή «θα βάλω μπέτι με οποιοδήποτε τίμημα για την προστασία των αδύναμων ομάδων κτλ».

Στην προφανή ερώτηση: «Κι αν σας διαγράψουν, κι αν επιβάλλουν κομματική πειθαρχία;» η απάντηση είναι «σας είπα, με οποιοδήποτε τίμημα…»

Και εγώ απορώ;

Γιατί να τους βάλω σε μπελάδες τους ανθρώπους; Και γιατί να τους βάλω να τσακώνονται με τα κόμματά τους, τα οποία ήδη ετοιμάζουν νέα μέτρα…;
Απορία ειλικρινής ενός ψηφοφόρου από το Ηράκλειο…

ΥΓ.
Και μια υποσημείωση: Ο καλός θεός έφτιαξε τα μαγνητόφωνα και τους υπολογιστές και ό,τι λέτε καταγράφεται και μένει στο αρχείο.. Και στο επόμενο «Ναι σε όλα» θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας…


Μάριος Διονέλλης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook