Μοιάζει σαν ιστορία βγαλμένη από παραμύθι, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μια πραγματική… Ραπουνζέλ, η 12χρονη Natasha Moraes από τη Βραζιλία, θυσίασε το πιο πολύτιμο για εκείνη στολίδι στον κόσμο, τα μακριά και πλούσια μαλλιά της για να μπορέσει να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι για εκείνη και την οικογένειά της.

Η Natasha Moraes που είχε την… χειρότερη σχέση μέχρι τώρα με τους κομμωτές, αποφάσισε να αφήσει πίσω ό,τι τη βάραινε και μέσα από αυτό να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Έτσι, αισθανόμενη ότι είχε έρθει η ώρα να ζήσει σαν φυσιολογικό παιδί της ηλικίας της, αφού τα μαλλιά αυτά ήταν ένα πραγματικό βάσανο και την είχαν καθηλώσει στο σπίτι, τα έκοψε για πρώτη φορά στη ζωή της!

Συνήθιζα να φοβάμαι κάθε φορά που έβγαινα έξω, μήπως κάποιος μου τραβήξει τα μαλλιά ή προσπαθήσει να μου τα κόψει\”, δήλωσε η 12χρονη. Όμως ο πραγματικός \”Γολγοθάς\” δεν ήταν αυτός. Ήθελε περίπου τέσσερις ώρες την εβδομάδα μόνο για να τα λούσει, ενώ καθημερινώς για να τα χτενίσει χρειαζόταν περίπου μιάμιση ώρα, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έφταναν το ένα μέτρο και 60 εκατοστά.

Εν τέλει, μετά από χρόνια άγχους, η Natasha προσφάτως έκοψε τα μαλλιά της μέχρι τον ώμο, ένα πολύ πιο εύχρηστο κούρεμα από όλες τις απόψεις. Το κέρδος της, όμως, δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς συγκέντρωσε από την πώληση των μαλλιών της, 4.800 δολάρια και όπως σημείωσε θέλει με αυτά τα χρήματα να καταφέρει να πάρει ένα νέο σπίτι για την οικογένειά της, καθώς ζουν σε μια παράγκα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook