Με τον καλύτερο τρόπο για την καριέρα του φαίνεται να εξαργυρώνει ο Στάθης Ταυλαρίδης την φετινή εντυπωσιακή του σεζόν στον ΟΦΗ. Ο δυναμικός αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στον Πειραιά. 
Το ενδιαφέρον τον ερυθρόλευκων δεν είναι καινούριο αφού το όνομα του είχε \’\’πάιξει\’\’ από την εποχή που αγωνιζόταν στην Γαλλία και μάλιστα είχε τεθεί αντιμέτωπος σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση με την ελληνική ομάδα. Η επιστροφή του όμως στο ελληνικό πρωτάθλημα και η αποτυχημένη χρονιά του με την ΑΕΛ, έριξε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.
Η φετινή χρονιά όμως στο Ηράκλειο ήταν ιδανική με τον Ταυλαρίδη να είναι πλέον πιο κοντά απο ποτέ στο λιμάνι. Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή έχει διαδραματίσει ο Ρόι Κάρολ, αλλά και ο Κέβιν Μιραλάς, ποδοσφιαριστές που γνωρίζουν καλά τον Σερραίο αμυντικό. 
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Ταυλαρίδης στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν ο κορυφαίος παίχτης της συνάντησης αν και όπως φαίνεται είχε κλείσει απο τότε στους ερυθρόλευκους.
Όπως και να εξελιχθεί η κατάσταση ο Ταυλαρίδης φεύγει απο το Ηράκλειο σαν φίλος, αφού αγάπησε και αγαπήθηκε στον ΟΦΗ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook