Μετά από ένα μέτριο έως κακό πρώτο ημίχρονο στις Μουρνιές ο Μινώταυρος βελτιώνοντας την εικόνα του στην επανάληψη με δύο γκολ μετά το 60\’ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Πατούχα, για την 22η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Η χανιώτικη ομάδα διατήρησε τις ελπίδες της για παραμονή, αλλά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα καθώς δεν την ευνόησαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα και παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Το πρώτο μέρος δεν είχε φάσεις με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι από το διαιτητή Μηνά Κοκκινάκη για μαρκάρισμα πάνω στον Τσικουδάκη στο 21\’ και τον Πατούχα να απειλεί στο φινάλε (43\’) με την κεφαλιά άουτ του Αγγ. Καστελιανάκη.

Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης \”άγγιξε\” το 0-1 για τους φιλοξενούμενους αλλά το φάουλ που εκτέλεσε στο 50\’ απέκρουσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία ο Γουνάκης, που αποτέλεσε την έκπληξη του Γιάννη Μαρκάκη στο αρχικό σχήμα του Μινωταύρου και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Στο 61\’ ο Καλαϊτζάκης με ιδανική κάθετη μπαλιά έβγαλε μόνο απέναντι από τον Χωματά τον Νταγκουνάκη, με τον αρχηγό των \”πρασίνων\” να είναι εύστοχος με πλασέ για το 1-0, κι αφού η μπάλα βρήκε πρώτα και στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά ο Ψαράκης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Χωματά από νέα μπαλιά του Καλαϊτζάκη, αλλά αυτό το έπραξε τελικά ο Θάνος στο 66\’ με ωραία ενέργεια και ιδανικό πλασέ (2-0).

Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι με τον Πατούχα να απειεί στο 82\’ με την προβολή του… Κουνέτα από σέντρα του Αγγ. Καστελιανάκη που απέκρουσε ο Γουνάκης και τον Μινώταυρο να χάνει μοναδικές ευκαιρίες και για τρίτο γκολ με τους Ψαράκη (84\’), Μιχάκη (86\’-δοκάρι) και Γαλανάκη (89\’).

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Γουνάκης, Γαλανάκης, Κουνέτας, Πατεράκης, Τσικουδάκης (83\’ Γκούντελος), Θάνος (69\’ Δημούσης), Καλαϊτζάκης (75\’ Μιχάκης), Πλατώνης, Ψαράκης, Τζαγκαράκης, Νταγκουνάκης.

Πατούχας (Βασίλης Καραΐσκος): Χωματάς, Ραπτάκης, Κάτελας, Σουργιάς, Μπελιμπασάκης, Νικολάρας (60\’ Σούρσος), Καραντινάκης, Μιαούλης (75\’ Λουλάκης), Αγγ. Καστελιανάκης, Μαν. Μπιτσακάκης, Ι. Καστελιανάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook