Την ευκαιρία να \”σφραγίσει\”, ενδεχομένως, τη συμμετοχή του στα πλέι οφ για άνοδο στη Super League θα έχει ο Πλατανιάς απέναντι στη Λάρισα και μπροστά σε αυτή την ιστορική πρόκληση για το χανιώτικο ποδόσφαιρο η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους Χανιώτες φιλάθλους στο Μάλεμε την Τετάρτη 2 Μαΐου για να την ενισχύσουν στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Φίλοι Χανιώτες φίλαθλοι!

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής να είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι οφ ανόδου για την Σούπερ Λίγκα! Ειδικότερα, μετά την τεράστια σε αξία νίκη επί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, το παιχνίδι με τη ΛΑΡΙΣΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 16.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε, αποκτά καθοριστική σημασία για την εκπλήρωση αυτού του στόχου. 
Στο πλαίσιο αυτό, ζητάμε την υποστήριξή σας προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς απέναντι σε μια ιστορική και σπουδαία ομάδα στην οποία θα παράσχουμε την ανάλογη άριστη φιλοξενία που μας παρείχε και εκείνη στον αγώνα του πρώτου γύρου. 
Φίλοι Χανιώτες φίλαθλοι -ΤΩΡΑ- στην τελική ευθεία της σαιζόν, είναι η στιγμή να δώσετε στην ομάδα μας την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση προκειμένου ένα όνειρο ζωής για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο να μπορέσει ει δυνατόν να εκπληρωθεί μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ. 
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στις 16.30 το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαΐου στο γήπεδο του Μάλεμε, για να καταφέρουμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας φέρει πολύ κοντά στο στόχο μας!\”

Ευχαριστεί Βέροια και Πιερικό
Παράλληλα με δεύτερη ανακοίνωση η χανιώτικη ομάδα ευχαριστεί τις διοικήσεις της Βέροιας και του Πιερικού για την άψογη φιλοξενία που της παρείχαν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις:
\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί τις διοικήσεις των Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ και Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την πολύ καλή φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας στα μεταξύ μας παιχνίδια. Παράλληλα, συγχαίρουμε και τις δύο για την πολύ καλή παρουσία που έχουν στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια μέχρι τη λήξη της σαιζόν.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook