Καλό καιρό περιμένουμε την Τετάρτη 02 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 17 ως 26 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 22 βαθμούς.

Μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 2/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Για αύριο Τετάρτη 2/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 2/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 2/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς δυτικούς ανέμους 5 – 6 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook