Προερχόμενο απο την Χάιφα του Ισραήλ, κατάπλευσε στις 7:30 το πρωί, στο λιμάνι της Σούδας, το – γνωστό απο τις συχνές του επισκέψεις – κρουαζιερόπλοιο Golden Iris.

Το κρουαζιερόπλοιο, το δεύτερο για την φετινή περίοδο που καταπλέει στα Χανιά, μεταφέρει 530 επιβάτες, οι οποίοι – μέχρι τις 5 το απόγευμα που θα αποπλεύσει – έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την παλιά πόλη των Χανίων,αλλά και άλλες περιοχές.

Και αυτή την φορά, το Golden Iris, λόγω του ότι  προέρχεται απο το Ισραήλ, \”έδεσε\” στην ελεγχόμενη και φυλασσόμενη απο το Λιμενικό, περιοχή της κεντρικής προβλήτας της Σούδας.

Να σημειωθεί πως η \”επίσημη\” έναρξη της περιόδου άφιξης κρουαζιερόπλοιων στα Χανιά, θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 4 Μαίου, στο λιμάνι της Σούδας, με τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου Mariner of the Seas, το οποίο μεταφέρει περίπου 3.000 επιβάτες.

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με παραγωγικούς φορείς έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για την υποδοχή των επισκεπτών, ενώ και φέτος θα εφαρμοστεί ο ίδιος επιτυχημένος σχεδιασμός που είχε γίνει πέρυσι, για τις μετακινήσεις των επισκεπτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook