Την δυσαρέσκειά τους εκφράζουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου, καθώς όπως αναφέρουν \”Η συνάντηση του αρμόδιου Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δ. Ρέππα, μόνο με Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα του Αεροδρομίου στο Καστέλι αποτελεί μια λανθασμένη απόφαση, καθώς αυτό αφορά όλες ανεξαιρέτως τις παρατάξεις και όλους τους πολίτες της Κρήτης.

Η επιλεκτική σύνθεση των συναντήσεων για μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος δεν συνάδει με τις ανάγκες των καιρών, καθώς απαιτούν σαφή σχέδιο και προγραμματισμό, προϋποθέτουν τη συναίνεση, τη συμμετοχή και τη σύμπραξη όλων των δυνάμεων της κοινωνίας.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού θα καλωσορίσει την οποιαδήποτε θετική εξέλιξη στο εξέχουσας σημασίας θέμα του Αεροδρομίου στο Καστέλι.

Ωστόσο, είναι αντίθετη, στην οποιαδήποτε μικροπολιτική και επικοινωνιακή εκμετάλλευσή του. Η επένδυση στην ανάπτυξη, είναι μονόδρομος και αυτή σαφώς προϋποθέτει παραγωγική πολιτική και όχι επικοινωνιακά τεχνάσματα.\” Καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook