Ημερίδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο όμιλος της TUI Nordic που δραστηριοποιείται στις τρεις σκανδιναβικές χώρες και στη Φινλανδία, με στόχο την ενημέρωση των συνεργαζόμενων ξενοδόχων για το τουριστικό γίγνεσθαι, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου, από τις 19.00 έως τις 20.30 στο ξενοδοχείο Minoa Palace στον Πλατανιά, θα γίνει η βράβευση, ανά κατηγορία και με βάση αντικειμενικό σύστημα ,των καλύτερων ξενοδοχείων και παρουσιάζεται η θέση της εταιρείας σε σχέση με τους ανταγωνιστές, οι εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά και οι ενδεχόμενες προοπτικές για το μέλλον .

Η TUI και στην Ανατολική Κρήτη

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα Χανιά αποτελούν τον μεγαλύτερο σκανδιναβικό καλοκαιρινό προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο και η TUI Nordic, έχει πάνω από 120 000 αφίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων, διεκδικώντας τις περισσότερες χρονιές την πρωτιά στις χώρες δραστηριοποίησης.

Το 2012 για πρώτη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας δραστηριοποιείται στην ανατολική Κρήτη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοργάνωση της ημερίδας δείχνει, το έκδηλο ενδιαφέρον της διοίκησης του ομίλου της TUI, το οποίο πρέπει η τοπική κοινωνία με την βοήθειά σας , να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο.

Οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Ευρώπη και αποτελεί τιμή για τον τόπο ,το αεροδρόμιο Χανίων να είναι ο βασικός τουριστικός προορισμός έστω και του προϊόντος Ήλιου Θάλασσας το οποίο προσφέρεται  σε ανταγωνιστικούς προορισμούς ,οικονομικότερα σε καλύτερη ποιότητα και με υποδομές μη συγκρινόμενες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook