Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε πριν από λίγο 22χρονος ο οποίος πυροβολήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στο Καναλάκι της Πρέβεζας.

Όλα συνέβησαν σήμερα, Πέμπτη, το βράδυ γύρω στις 20.00 στο σπίτι του 22χρονου το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Καναλάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές αφού μπήκαν στο σπίτι κρατούσαν δεμένο τον νεαρό και περίμεναν την μητέρα του να επιστρέψει από το χρυσοχοείο το οποίο διατηρεί η οικογένεια.

Όταν η μητέρα του 22χρονου μπήκε στο σπίτι εκείνος προσπάθησε να την προειδοποιήσει ενώ ταυτόχρονα θέλησε να διαφύγει από τους ληστές που τον κρατούσαν.

Εκείνη την στιγμή πυροβόλησαν εναντίον του και μια σφαίρα καρφώθηκε στον πνεύμονα του νεαρού περνώντας κοντά από την καρδιά.

Η μητέρα παρά το σοκ που υπέστη κατάφερε να ειδοποιήσει ασθενοφόρο με το οποίο ο τραυματισμένος γιος της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Εκεί οι γιατροί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο στα Γιάννενα μιας και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Ο 22χρονος την ώρα που βγήκε από το νοσοκομείο της Πρέβεζας, για την μεταφορά του, είχε τις αισθήσεις του.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του νεαρού που όπως είπαν στο pamepreveza.gr ήταν φαντάρος και βρισκόνταν σε άδεια.

Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για το λόγο αυτό και μεταφέρεται στο Νοσοκομείο στα Γιάννενα προκειμένου να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες οι δράστες – δολοφόνοι, πρέπει να γνώριζαν τις κινήσεις της οικογένειας καθώς και την επιχειρηματική της δραστηριότητα – χρυσοχοείο, κατάστημα νυφικών και βαπτιστικών – και περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι η μητέρα για να αφαιρέσουν χρήματα και χρυσαφικά που πιθανόν να είχε μαζί της.

Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί καθώς έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή δυνάμεις από όλα τα τμήματα προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο δράστες οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής είναι αλλοδαποί.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες επίσης θέλουν τους δράστες να εργάζονταν στο Καναλάκι της Πρέβεζας…

pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook