Πολλά απρόοπτα είχε η πολύ πρωινή συνέντευξη του Άρη Πορτοσάλτε με τον Αντώνη Βγόντζα. Κάποιο τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε να είναι και οι δύο ακριβείς στο τηλεφωνικό τους ραντεβού. Χρειάστηκε να παρεμβληθεί ένα σκαμπρόζικο ρεπορτάζ.

Με αφορμή τη γνωστή υπόθεση της Ρωσίδας ιερόδουλης, φορέα του AIDS, που είχε επιπόλαιες ερωτικές, πλην αγοραίες, επαφές με 600 πελάτες. Το ρεπορτάζ περιλάμβανε και συνέντευξη του συνεργάτη του ΣΚΑΪ με την πρόεδρο των ιεροδούλων. Φιλοσοφικές ανησυχίες για τον ασφαλή έρωτα και τα προφυλακτικά.

Αμέσως μετά, προαναγγέλθηκε η καθυστερημένη συνέντευξη του Άρη Πορτοσάλτε με τον Αντώνη Βγόντζα. Πάλι, όμως, διακοπή για διαφημίσεις. Με μόνη διαφημιζόμενη, μια μεγάλη ιδιωτική τράπεζα. Τα διαθέσιμα λεπτά λιγόστευαν κι ο ήρεμος Αντώνης Βγόντζας δεν απέφυγε το σχόλιο:

«Υποθέτω, κύριε Πορτοσάλτε, πως δεν υπαινίσσεστε πως η πολιτική είναι κι αυτή μια πόρνη που εκδίδεται επί χρήμασι. Άλλωστε, και η τράπεζα που μόλις διαφημίστηκε, στηρίζεται κυρίως στην εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτήν. Ε, τώρα καιρός είναι να ξεκινήσουμε μια συζήτηση για την πολιτική, χωρίς υπονοούμενα και χωρίς δεσμεύσεις.».

Κι οι δυο τους γέλασαν. Δεν ξέρω τι έκαναν οι ακροατές τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook