Το «Ελαιουργείον – Εργοστάσιο Τέχνης» του Δρομονέρου παρουσιάζει τις εικαστικές δράσεις «Βακχικά ΙΙΙ» στο Οινοποιείο του «Κτήματος Λουπάκη», στη κορφή του λόφου «Γρα-Λυγιά» όπου απλώνονται οι αμπελώνες του Κτήματος, την Κυριακή 13 Μαϊου 2012 στις 12 το μεσημέρι.

Στο εκθεσιακό τμήμα των δράσεων συμμετέχουν περισσότεροι από 50 εικαστικοί καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζοντας στην Αίθουσα Γευσιγνωσίας και στα Κελάρια του «Οινοποιείου Λουπάκη» έργα Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής, Κεραμικής, Φωτογραφίας, Φρέσκο, Video-Art, Vitraux και Εγκαταστάσεων με αναφορά στους μύθους, τα μηνύματα, τα σύμβολα, τις γιορτές και τα προϊόντα της Αμπέλου. Εικαστική επιμέλεια Iωάννης Ν. Αρχοντάκης.

Το «Κτήμα Λουπάκη» συμμετέχοντας στη διοργάνωση «Πόρτες Ανοιχτές στα Οινοποιεία – 2012» προσφέρει γευστικές δοκιμές των Οίνων & Αποσταγμάτων του Κτήματος, ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου και παρουσιάζει σε συνεργασία με το «Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Ελαιουργείον» για τρίτη συνεχή χρονιά τις εικαστικές δράσεις «Βακχικά ΙΙΙ».

Ανοικτά κάθε Κυριακή από τις 11.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ

Το «Κτήμα Λουπάκη» βρίσκεται στην ημιορεινή περιοχή του Δήμου Πλατανιά, στην επαρχία Κισσάμου του Νομού Χανίων, απλώνεται στη κορφή του λόφου «Γρα-Λυγιά» (οροθέσιο ανάμεσα στα χωριά Καρρές και Ανώσκελη) απολαμβάνοντας τη σκιά των Λευκών Ορέων κι ατενίζοντας το Κρητικό Πέλαγος.

Βρίσκεται 32 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων (30 λεπτά με το αυτοκίνητο), πλάι στον κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στο γραφικό ψαροχώρι του Λιβυκού Πελάγους, την Παλαιόχωρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook