Ένα νέο βίντεο των Anonymous δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο με το οποίο, όχι μόνο αναμεταδίδουν συνομιλία του ειδικού ανακριτή με δικηγόρο κατηγορούμενου για συμμετοχή στην οργάνωση \”Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς\” , αλλά επιπλέον αναφερόμενοι στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής προειδοποιούν πως θα πραγματοποιήσουν \”επίθεση\” στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών.

Στο βίντεο γίνεται αναφορά στην απονομή της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα και,όπως ισχυρίζονται, κάνοντας χάκινγκ στους υπολογιστές της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα,βρήκαν διάφορα αρχεία μεταξύ των οποίων και ηχογραφημένη συνομιλία του ειδικού ανακριτή που είχε αναλάβει την υπόθεση με τις συλλήψεις για την οργάνωση Συνομωσίες Πυρήνων της Φωτιάς.

«Παραβιάσαμε τους σέρβερς στη γερμανική πρεσβεία και στα προσωπικά αρχεία του [δεν ακούγεται καθαρά το όνομα] βρήκαμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη», λέει ο ομιλητής.

Όπως λέει, τα στοιχεία αυτά είναι ηχητικά ντοκουμέντα, εικόνες και βίντεο από τρεις διαφορετικές υποθέσεις που απασχολούν την ελληνική δικαιοσύνη: η τρομοκρατία, η Siemens και το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Τα στοιχεία, σύμφωνα με τους Anonymous, δείχνουν ότι «η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Ελέγχει την κυβέρνηση, τους υπουργούς, τις εφημερίδες, την τηλεόραση»

Η συνομιλία είναι από το ανακριτικό γραφείο στο Εφετείο της Λουκάρεως, κατά την κλήτευση μελών και κατηγορούμενων για την υπόθεση και ακούγεται η συζήτηση του ανακριτή με δικηγόρο ενός απο τους κατηγορούμενους.

Όμως, αμέσως μετά το τέλος της ηχογραφημένης συνομιλίας, περίπου στο 7:50 λεπτό, οι Anonymous αναφέρονται στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής λέγοντας πως αυτές αποτελούν ένα \”ψέμα\” και ότι το βράδυ της Κυριακής θα \”χτυπήσουν\” την ιστοσελίδα του υπ.Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook