Εδώ και λίγες ημέρες, η ξανθιά καλλονή από τη Νότιο Αφρική, Candice Swanepoel, βρίσκεται στα νησιά St. Barts στην Καραϊβική και δουλεύει σκληρά για τη νέα κολεξιόν με μαγιό της Victoria’s Secret.
Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες της Candice από τα παρασκήνια της φωτογράφησης κάνουν το γύρο του κόσμου, όμως την Πέμπτη, οι θαυμαστές της 23χρονης είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε πιο χαλαρές στιγμές.
Το πανέμορφο μοντέλο αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από τη δουλειά με μερικές βουτιές στα νερά της Καραϊβικής.
Ο φακός των παπαράτσι ήταν φυσικά εκεί για να απαθανατίσει την καλλονή της Victoria’s Secret και το καταπληκτικό κορμί της που τον τελευταίο καιρό την έχει κάνει περιζήτητη.
Μάλιστα την χρονιά που πέρασε, η Swanepoel ήταν στη δέκατη θέση της λίστας του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.
Όσο για το πώς καταφέρνει να διατηρείται πάντα σε φόρμα; Η Candice είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ. Και επειδή μετά τη δουλειά είμαι πολύ κουρασμένη, συνήθως γυμνάζομαι νωρίς το πρωί. Αν είμαι σε διακοπές, γυμνάζομαι στη θάλασσα παίζοντας τένις και κολυμπώντας».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook