Σύνθημα νίκης ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τη Χερσόνησο έδωσαν προπονητής και παίκτες του ΑΟΧ στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε τη Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Προμπονάς τόνισε τη σημασία της αναμέτρησης και την ανάγκη της ομάδας του να πάρει μετά από πέντε στη σειρά ήττες τη πρώτη της νίκη: «Είναι σημαντικό παιχνίδι γιατί παίζουμε με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και αφετέρου διότι αγωνιζόμαστε εντός έδρας. Για να μην παρεξηγηθούμε ο τίτλος «τελικός» που έχε δοθεί στον Κυριακάτικο αγώνα δεν δόθηκε επειδή παίζουμε με τη Χερσόνησος. Με όποιον αντίπαλο και να παίζαμε η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για μας. Το σημαντικό για μας είναι ότι όλοι έχουμε καταλάβει τη σπουδαιότητα και τη κρισιμότητα του αγώνα και κυρίως οι παίκτες μας.

Σύμφωνα με τον Προμπονά τέσσερα στοιχεία θα κρίνουν τον αγώνα: «τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση είναι η υπομονή, η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η διάρκεια. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά και ελπίζω να τα έχουμε τη Κυριακή».

Ο παλαιότερος παίκτης του ΑΟΧ, Αντώνης Βασαδάκης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι η ομάδα του είναι καλύτερη της Χερσονήσου: «Είναι κομβικό ματς. Όμως έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες συναντήσουμε. Πιστεύω να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει καθώς πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε γήπεδο».

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΧ Βασίλης Γωνιωτάκης ο οποίος αν και ταλαιπωρείται από τραυματισμό θα δώσει κανονικά το παρών μίλησε για μια νέα αρχή. «Δεν είναι εύκολο ματς, βασικά για μας κανένα δεν θα είναι εύκολο από δω και πέρα. Έχουμε πέντε αγωνιστικές να νικήσουμε αλλά ελπίζω τη Κυριακή να κάνουμε μια νέα αρχή».

Ο ένας από τους δυο παίκτες που έκαναν τον Ιανουάριο τη διαδρομή Χερσόνησος- Χανιά είναι ο Δημήτρης Ραπτάκης ο οποίος δήλωσε ότι δεν επηρεάζεται από το γεγονός που θα αντιμετωπίσει σε ένα τόσο κρίσιμο ματς την πρώην του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη σιγουριά του για το τρίποντο της νίκης. «Είναι Κρητικό ντέρμπι κι άρα απρόβλεπτο. Θα κριθεί στη δύναμη, το πάθος και στη συγκέντρωση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δουλέψει σκληρά ώστε να έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία. Θα κερδίζουμε το ματς γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ μας.

Δεν επηρεάζομαι επειδή αγωνιζόμουν μέχρι πριν από δυο μήνες στη Χερσόνησο. Τώρα είμαι παίκτης του ΑΟΧ και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου. Θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Ο 23χρονος αμυντικός είναι ίσως ο πιο κατάλληλος για να περιγράψει το παιχνίδι της Χερσονήσου «Η Χερσόνησος κλείνεται πίσω και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ανοίξουμε την άμυνα της και να βάλουμε ένα γκολ για να πάρουμε το πάνω χέρι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook