H γυναίκα της φωτογραφίας λέγεται Kenlie Tiggeman και κάνει μήνυση σε αεροπορική εταιρεία των Η.Π.Α γιατί υπάλληλός της, της διεμήνυσε ότι είναι πολύ χοντρή για να πετάξει! Στη συνέχεια μάλιστα της είπε ότι η λύση για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο,θα ήταν να αγοράσει και δεύτερο εισιτήριο για να έχει δυο θέσεις στο αεροπλάνο!

Η γυναίκα που ζυγίζει 136 κιλά, έμεινε άφωνη ακούγοντας τον υπάλληλο να της λεει : \”Κυρία μου είστε πολύ χοντρή για να μπείτε στην πτήση μας\”. \”Ένιωσα ταπεινωμένη και ντροπιασμένη\” δήλωσε στο κανάλι ABC η Tiggemnan η οποία έκανε μήνυση στην εταιρία για ρατσιστική συμπεριφορά.

Το \”αστείο\” στην υπόθεση είναι ότι το ίδιο σκηνικό έγινε και δεύτερη φορά με την συγκεκριμένη εταιρεία! Την πρώτη φορά μετά τις διαμαρτυρίες της, ο υπεύθυνος της αεροπορικής εταιρείας, ζήτησε συγνώμη στην πελάτισσά τους και της έκανε δώρο, ένα εισιτήριο. Ωστόσο τη δεύτερη φορά που η Tiggemnan, προσπάθησε να πετάξει, της είπαν ακριβώς το ίδιο για δεύτερη φορά! Ότι δηλαδή ήταν πολύ χοντρή για να μπει στο αεροπλάνο!

Η ίδια πλέον ζητάει χρηματική αποζημίωση και αναρωτιέται ποια είναι πλέον η πολιτική της εταιρείας, όσον αφορά τους υπέρβαρους και αν τελικά θα πρέπει κάποιος να αγοράζει εισιτήριο λέγοντας πόσα κιλά είναι!

tlife.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook