Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι έλεγχοι της Αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ για παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες στους δρόμους της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα οκτώ εκδιδόμενες γυναίκες, αλλοδαπές και Ελληνίδες. Από τον υγειονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μία εκδιδόμενη Ελληνίδα είναι φορέας του AIDS και σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Από την Αστυνομία ανακοινώθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας και δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της, όπως και με προηγούμενες που συνελήφθησαν για τον ίδιο λόγο. Πρόκειται για την Νικολή Ιλιάνα του Ηλία και της Αριστέας, η οποία γεννήθηκε στις 09-12-1988 στο Μαρούσι Αττικής.

Πάντως το απόγευμα της Παρασκευής, προφυλακίστηκαν, μετά την απολογία τους, οι 11 ιερόδουλες που κατηγορούνται κατά περίπτωση για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και παράβαση νόμου περί εκδιδόμενων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook