Στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στον Αγ. Ιωάννη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης. Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο ο κ. Βαλυράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η βαθειά συστημική κρίση έχει αλλάξει δραστικά και δραματικά τη ζωή όλων των Ελλήνων. Η σημερινή ετυμηγορία του ελληνικού λαού δεν δίνει μόνο την νέα σύνθεση της Βουλής, δίνει δεσμευτικά την στρατηγική κατεύθυνση της χώρας για το μέλλον.

Οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους, δίνουν την πολιτική εντολή, την εξουσιοδότηση τους για μια τετραετία και φυσικά αναλαμβάνουν τις συνέπειες αυτής της επιλογής.

Κατεύθυνση αυτής της εντολής είναι εθνική συνεννόηση και κοινωνική συμφωνία, ένα νέο συμβόλαιο με το λαό για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Είναι εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές μας για πολιτικές πέραν της λιτότητας και πρόσθετη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σε προγράμματα κοινωνικής στήριξης, απασχόλησης και ανάπτυξης.

Από τη δική μου πλευρά θα σταθώ αποφασιστικά, όπως πάντα, με σεβασμό σε αυτή την εντολή και θα κάνω το καθήκον μου βάζοντας \”πλάτη\” στα δύσκολα που έρχονται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook