Τα συγχαρητήρια όλων των υπόλοιπων Ενώσεων της Κρήτης απέσπασε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση του 28ου Παγκρητίου Κυπέλλου \”Μάχη της Κρήτης\”, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 5 Μαΐου στο γήπεδο των Μουρνιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των εκπροσώπων των φιλοξενούμενων Ενώσεων

Στέλλα Ανδρουλάκη (υπεύθυνη Μικτών ομάδων Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου): «Ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. Χανίων για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας κάθε χρόνο να ανανεώνουμε το ραντεβού για να τιμάμε αυτούς που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Το Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης», αλλά και οι Μικτές της Περιφέρειας Κρήτης δείχνουν περίτρανα ότι η Κρήτη είναι ενωμένη. Τα καλύτερα εύχομαι να έρθουν στις 13 Μαΐου (σ.σ. ο τελικός της Μικτής Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης στο Καραϊσκάκη)».

Κώστας Θεοδοσάκης (Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ. Ηρακλείου-υπεύθυνος Μικτών ομάδων Ε.Π.Σ.Η.):«Θέλω να ευχαριστήσω την Ε.Π.Σ. Χανίων για τη φιλοξενία, για την καλή συμπεριφορά και για όσα μας πρόσφεραν. Τα πάντα ήταν τέλεια. Η «Μάχη της Κρήτης» είναι ένας θεσμός με ιστορία για τη Μάχη της Κρήτης και όλες οι Ενώσεις και τα παιδιά συμμετέχουν με σκοπό να κάνουμε έναν καλό αγώνα, φιλικό χωρίς αντιπαλότητες και να δείξουμε, όπως και μέσα από τις Μικτές Περιφέρειας Κρήτης, ότι η συνεργασία ανάμεσα στις Ενώσεις της Κρήτης είναι πολύ καλή».

Μιχάλης Παπαγεωργίου (Αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ. Λασιθίου): «Αυτός ο θεσμός που γίνεται κάθε χρόνο είναι το κάτι άλλο για εμάς την Κρήτη διότι ξυπνάνε μνήμες ανθρώπων οι οποίοι πολέμησαν για τη λευτεριά της Κρήτης, που δεν υποδουλώθηκε ποτέ σε κανέναν εχθρό. Σε όλους τους νομούς που κάθε χρόνο γίνεται το Κύπελλο αυτό δεν υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα. Όλοι οι νομοί και οι Ενώσεις ανταποκρίνονται επάξια για το θεσμό αυτό, που κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων, κ. Γεώργιο Βούρβαχη, για τη διοργάνωση την καλή. Εύχομαι χαρά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρικές οικογένειες».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook