θρίλερ με τη Βουλευτική έδρα στο Νομό Λασιθίου καθώς μόλις 9 είναι η διαφορά στους ψήφους μεταξύ ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων του Νομού η Ν.Δ παίρνει 6.400 ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ 6.391 δηλαδή η διαφορά είναι 9 ψήφους!

Ωστόσο άλλα αποτελέσματα δίνει η Περιφέρεια Κρήτης σύμφωνα με τα οποία η Ν.Δ λαμβάνει 6.410 και ο ΣΥΡΙΖΑ 6.357 αυξάνοντας δηλαδή την διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων σε 53 ψήφους!
Να σημειωθεί ότι ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα στο Λασίθι εκλέγει βουλευτή τον κ. Καρχιμάκη, ενώ η Ν.Δ ως δεύτερο τον κ. Πλακιωτάκη.

H  μικρή όμως διαφορά που υπάρχει μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε δήλωσε στο flashnews.gr ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Λασιθίου Δημήτρης Γιαννίδης να προχωρήσει χθες σε αίτηση στο εκλογοδικείο Λασιθίου στη Νεάπολη προκειμένου να γίνει επανακαταμέτρηση που ενδεχομένως αλλάξει τα δεδομένα .

Μάλιστα τα παραπάνω εκλογικά αποτελέσματα κάνουν τον κ. Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη , ο οποίος έλαβε τις περισσότερες ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ, να διεκδικεί τη βουλευτική έδρα από τον κ. Πλακιωτάκη, καθώς τα άκυρα και τα λευκά είναι πάρα πολλά .

Ωστόσο και εδώ διαφορετικά είναι τα νούμερα που παρουσιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών και διαφορετικά αυτά που δίνει η Περιφέρεια Κρήτης με καταμετρημένο το 100% των τμημάτων.
955 είναι τα άκυρα ψηφοδέλτια σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών και 959 σύμφωνα με την Περιφέρεια Κρήτης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook