Την ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων στο ΤΕΙ Αγίου Νικολάου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας εκφράζει ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης.

Συγκεκριμένα, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τους εισακτέους στα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το 2012-2013, διορθώνεται μια κατάφωρη αδικία η οποία είχε συντελεστεί σε βάρος της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Ουσιαστικά πέραν της συνέχισης της λειτουργίας του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής, έχουμε και την επαναλειτουργία του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων. Την ευόδωση, δηλαδή, ενός πάγιου αιτήματός και των κοινών προσπαθειών μας.

Άλλωστε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είχα δηλώσει δημοσίως ότι μετά από επανειλημμένες επαφές που είχα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, η τελευταία είχε καταλάβει το άτοπο της απόφασης της και είχε
εκφράσει την πολιτική βούληση για τη διόρθωση του.

Για αυτούς τους λόγους αισθάνομαι βαθιά ικανοποιημένος και δικαιωμένος για την εξέλιξη αυτή. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook