Ημερίδα κολύμβησης διοργανώνεται την Κυριακή 13 Μαΐου στο κολυμβητήριο Χανίων, στο οποίο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την καλή του αγωνιστική κατάσταση ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή του πανελλήνιου ΟΠΕΝ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Ένα σχεδόν μήνα πριν τη διεξαγωγή του πανελλήνιου ΟΠΕΝ, η ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της κατάσταση στην ημερίδα που διοργανώνεται την Κυριακή 13 Μαΐου στο κολυμβητήριο Χανίων. Πρόκειται για ένα τεστ, στο οποίο ο Κώστας Τζιλιβάκης αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, με τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν, στο σύνολό τους σχεδόν να έχουν εξασφαλίσει τα όρια.
Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα διαρκέσουν έως τη 1 σχεδόν, με την Άννα Ντουντουνάκη να αναμένεται να έχει συμμετοχή καθώς θα έχει επιστρέψει από το "Ακρόπολις" στο οποίο θα κολυμπήσει στα αγωνίσματα των 50 και 100 μέτρων πεταλούδα.
Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων που θα αγωνιστεί είναι η εξής: Ντουσάκης, Κτενιαδάκης, Τρουλάκης Εμμ., Τρουλάκης Στέλιος, Τρουλλινός, Κάχρης, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόιτσος, Γκαγκλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Περιστερίδης, Σλέτνιοβ, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Ντουντουνάκη, Μυλωνάκη, Χατζηδάκη, Λελάκη, Αποστολάκη, Λαμπαρδάκη, Μποφίλη, Ντουσάκη, Φωκά, Μπιτσάκη και Καβαλιεράκη.