Για φοροδιαφυγή και μη έκδοση φορολογικών στοιχείων, συνελήφθη σήμερα το πρωί από την Οικονομική Αστυνομία, 47χρονος, προσωρινά υπεύθυνος γνωστού παραλιακού κέντρου διασκέδασης, στο Ελληνικό.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, στο νυκτερινό κέντρο ιδιοκτησίας 66χρονου, στο οποίο προσωρινά υπεύθυνος είναι ο 47χρονος, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις που αφορούσαν κατανάλωση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 10.716 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από τα 100 τραπέζια του κέντρου είχαν εκδοθεί αποδείξεις μόνο για τα έξι.

Σε βάρος του 47χρονου αλλά και του 66χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διενέργεια του ελέγχου και αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Αθηνών.

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επισημαίνεται ότι «στο 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να διαθέτουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων».

in.gr