Εγκαινιάζεται σήμερα το βράδυ στο Γιαλί Τζαμισί  παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών μας Φάνη Γκέκα, Κυριάκου Παπαδόπουλου και Μιχάλη Σηφάκη η έκθεση του Μουσείου της Εθνικής ομάδας η οποία άνοιξε  τις πύλες της την Παρασκευή και θα παραμείνει  μέχρι και τις 19 Μαϊου.

Το παρόν στην εκδήλωση,  που ξεκίνησε στις 9 το βράδυ, έδωσε ο δήμαρχος Χανίων κ. Μ. Σκουλάκης καθώς και πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι.

\"\"

\"\"

Όσοι βρεθούν στο Μουσείο της Εθνικής θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στο www.amstel.gr για να μπουν στην επίσημη εμφάνιση προετοιμασίας της Εθνικής!

\"\"

\"\"
Η πλατφόρμα της Amstel και η προετοιμασία της Εθνικής

Μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στο site www.amstel.gr, η Amstel μας προσκαλεί να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας για να μπούμε στην επίσημη εμφάνιση προπονήσεων της Εθνικής! Με τον τρόπο αυτό, οι εμφανίσεις των παικτών μας θα γεμίσουν με χιλιάδες φωτογραφίες Ελλήνων και όλοι μας θα έχουμε τη δυνατότητα να «ταξιδέψουμε» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για να δώσουμε δύναμη στους αθλητές μας! Πρόκειται για μία ιδιαίτερα πρωτότυπη διαδραστική ενέργεια της Amstel, η οποία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει όσους περισσότερους Έλληνες είναι εφικτό και να τους μεταφέρει νοητά, αλλά ουσιαστικά, στο πλευρό της Εθνικής μας.

\"\"

Η χορηγία της Εθνικής Ομάδας από την Amstel, καθώς και η διαδικτυακή ενέργεια στο www.amstel.gr, επικοινωνούνται μέσα από τη νέα καμπάνια της μάρκας, με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική». Το πρώτο από τα spot που συνθέτουν την επικοινωνιακή καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σημασία έχει να είμαστε «Όλοι μαζί, ένα με την Εθνική».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook