Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Μικτή Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης στον μεγάλο τελικό τη Κυριακής (13/5) στο γήπεδο \”Γεώργιος Καραϊσκάκης\” από την 4η Περιφέρεια.
Ο Χατζής στο 39\’ και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και με τη… βοήθεια του Βασιλάκη άνοιξε το σκορ για του τυπικά γηπεδούχους, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 73\’ με σουτ του Μπαντή, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.
Η Κρήτη άξιζε κάτι καλύτερο αφού μετά το 20\’ έχασε πολλές ευκαιρίες,ενώ \”φωνάζει\” για ένα ακυρωθέν γκολ του Κοντορινάκη στο 30\’ σαν οφσάιντ.
Στην επανάληψη και πάλι η 11η Περιφέρεια είχε τις φάσεις στην αρχή για την ισοφάριση αλλά τελικά το γκολ πέτυχε η 4η Περιφέρεια \”σφραγίζοντας\” τον τίτλο στους Παίδες.
Την απονομή στους φιναλίστ έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.
Το Flashnews.gr βρέθηκε στο Καραϊσκάκη από όπου είναι και η φωτογραφία.
4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Λεωνίδας Τασιούλης): Σαϊνης, Μάστορας (47′ Μπαντής), Τσιαφίτσας, Κοκώνης, Καραμπάλιος, Στατήρης, Αλεξίου (80′ Καραγεωργόπουλος), Αλεξανδρής, Μαγκίνης, Χατζής (58′ Λαζαρίδης), Ζήσης.
Στον πάγκο έμειναν οι: Γρηγοριάδης, Μπαλογιάννης, Αδάμος, Παπουτσής.
11η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ (Βαγγέλης Κουτσάκης): Παναγιώτου, Δασκαλάκης, Βασιλάκης (77′ Νικηφόρος), Στεφανίδης, Πάτας, Πηρουνάκης, Καραντωνάκης, Επιτροπάκης (64′ Αλήογλου), Λιδάκης, Κοντορινάκης, Κρεμασμένος (57′ Λεμονιάς).
Στον πάγκο έμειναν οι: Κουράκης, Σφακιωτάκης, Σκευοφύλαξ, Χνάρης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook