Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», τόνισε ότι οι όροι που έχει θέσει συνεχίζουν να ισχύουν, παρά ταύτα δηλώνει ότι θα στηρίξει μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων αν συντρέχουν 3 λόγοι. – Αν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ. – Αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος.- Αν υπάρχει εθνικός κίνδυνος.

Ο κύριος Καμμένος δήλωσε ότι το κόμματου θα στηρίξει μια τέτοια κυβέρνηση,  αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να είναι ορισμένου σκοπού και ορίζοντα, καθώς θέτει και τον όρο ο υπουργός Άμυνας και οι δυο αντιπρόεδροι να είναι πολιτικά πρόσωπα. 

Με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο θα συναντηθεί αύριο στις 13.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλας, όπως ανακοινώθηκε από την προεδρία.

Η συνάντηση θα γίνει μια ώρα πριν από τη σύσκεψη των αρχηγών, με στόχο να συζητηθεί η πρόταση περί κυβέρνησης προσωπικοτήτων που \”έπεσε στο τραπέζι\’ των διαβουλεύσεων που είχε ο κ. Παπούλιας με τους προέδρους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook