Διέψευσε το ΚΚΕ, μέσω του Ριζοσπάστη, οποιαδήποτε σχέση του με το λογαριασμό ΚΚΕgr που εμφανίστηκε στο Twitter. O λογαριασμός του οποίου ο δημιουργός υποστηρίζει ότι είναι «επίσημος λογαριασμός της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας» έχει ήδη περισσότερους από 200 followers και 50 tweets.

Σε κάθε περίπτωση ο Ριζοσπάστης τονίζει ότι το ΚΚΕ δεν είχε και δεν έχει λογαριασμό ούτε στο Twitter ούτε στο Facebook και ότι οι φίλοι της παράταξης θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και δύσπιστοι απέναντι σε τέτοιους λογαριασμούς.

Εξάλλου σε προηγούμενα άρθρα του έχει δηλώσει:

\”Πράγματι, από τη σκοπιά των συμφερόντων των ιμπεριαλιστών, ο περιορισμός της έκφρασης σ\’ ένα «τουίτ» αρκεί για να \’ναι η λαϊκή αντίδραση ακίνδυνη και ο κόσμος ελεγχόμενος.\”

και

\”Τα «τουίτ» έχουν ένα ρόλο: Τη ποδηγέτηση, τον έλεγχο από αυτούς που κατέχουν το δίκτυο και τις μηχανές. Καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά ισχύει κι εδώ ό,τι και για κάθε μηχανή. Το κρίσιμο είναι ποιος είναι ο ιδιοκτήτης.\”

Σε κάθε περίπτωση, παρόλο που ο λογαριασμός δεν είναι επίσημος, οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ δεν χάνουν τίποτε αν τον ακολουθήσουν. Όλα τα tweets που έχει αναρτήσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον, είναι στο πνεύμα των ανακοινώσεων της παράταξης. Οπότε με αυτό ως δεδομένο, μάλλον ενδιαφέροντα θα τον βρουν.

proho.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook