Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους μετά το μεσημέρι και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.

Μέτριοι μέχρι ισχυροί άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό και στο Λιβυκό, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε σε σχεδόν θυελλώδεις.

Ηράκλειο

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 18/5, προβλέπονται βροχή και τοπικές καταιγίδες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 18/5, προβλέπονται βροχή και τοπικές καταιγίδες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 18/5, προβλέπεται καταιγίδα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη στον Άγιο Νικόλαο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται αό 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν πολύ ασθένεις εντάσεως 1 μποφόρ.

Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας το σκηνικό του καιρού αλλάζει με αρκετή συννεφιά και τους ανέμουν να πνέουν μέτριοι εντάσεως 4 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook