«Έλα να δεις … είναι ωραία να ζεις» είναι το σύνθημα των δράσεων που διοργανώνει η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη συμμετοχή γονέων, μελών, προσωπικού και εθελοντών για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των Χανίων γύρω από τα θέματα των εξαρτήσεων.

Η πρώτη, από μια σειρά δράσεων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/05/2012, 11:00 – 15:00 στην πλατειά Νέων Καταστημάτων (Πλατειά 1866).

Η δράση περιλαμβάνει τη φύτευση αρωματικών βοτάνων και ενδημικών φυτών και τη συντήρηση των παγκακιών της πλατείας, με στόχο τη βελτίωση της αισθητικής και του φυσικού περιβάλλοντος στην κεντρική πλατειά των Χανιών. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δρώμενα και θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο.

Θεωρούμε ότι η ενεργοποίηση του κοινωνικού συνόλου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη μιας κοινωνίας αλληλέγγυας, με κέντρο τον άνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μονάδα Συμβουλευτικής Χανιών ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, στο Τηλ. 28210-87040 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Παράλληλα στο Ηράκλειο την ίδια μέρα 09:30 – 15:00 στην Πλατεία Λιονταριών, η Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα πραγματοποιήσει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τις εξαρτήσεις, στα πλαίσια της «Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ» που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», σε συνεργασία με άλλους φορείς και την υποστήριξη δημόσιων φορέων.

Για πληροφορίες :

Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ τηλ.2810319505, [email protected], www.kethea.gr
Ιατρείο Αλκοόλ: Κοινωνική Υπηρεσία ΠΑΓΝΗ κα Λιοδάκη 2810392217, www.alkoologia.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook