Με τις Πρέσβειρες Γυναικείας Επιχειρηματικότητας συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Μανόλης Σφυρής στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα στο Ηράκλειο, την Κρήτη, την Ελλάδα και την Ευρώπη καθώς επίσης και οι δυνατότητες διεκδίκησης των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την επιχειρηματικότητα στον τόπο μας και όχι μόνο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ελλάδας κ. Μαρία Πιτσικάκη, η Πρέσβειρα της Σουηδίας Ulla – Lisa Thorden, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας κ. Τριακοσάρη – Σουλτάνη Δέσποινα, η Γραμματέας κ. Τσαλταμπάση Αποστολίνα, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Φανή Μεϊμαρίδου, η Πρόεδρος του Γυναικείου Αγροτικού συνεταιρισμού Αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωαννίδου Δέσποινα και η Έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ. Καραγιάννη Ευγενία.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας κ. Τριακοσάρη δώρισε στον Πρόεδρο κ. Σφυρή, ένα βιβλίο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης για την Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook