Έμπνευση φαίνεται πως είχε μια 40χρονη γυναίκα που έψαχνε τρόπο να εξαπατήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ηράκλειο προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα και τελικά επινόησε το πιο ευφάνταστο σενάριο. 
Συγκεκριμένα η γυναίκα επισκέφθηκε το σπίτι των ηλικιωμένων στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, για να τους ενημερώσει πως ένας εκτων δύο(η σύζυγος για τηνμ ακρίβεια) κέρδισε μια σύνταξη της τάξεως των 500 ευρώ από το ΙΚΑ! 
Μάλιστα για να κάνει πιο πιστικό το σχέδιο, τους είπε πως τα χρήματα αυτά τα προσφέρει στο ΙΚΑ η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και μαζί με εκείνους στη λίστα των τυχερών είναι αλλά 9 άτομα. 
Στόχος της 40χρονης ήταν πιθανότατα με την μέθοδο της απασχόλησης σε δεύτερη φάση να αποσπάσει από το σπίτι χρήματα ή αντικείμενα, η άφιξη όμως της κόρης του ηλικιωμένου ζευγαριού τίναξε στον αέρα το σχέδιο. 
Η επίσκεψης της στο σπίτι των γονιών της, ανάγκασε την θρασύτατη 40χρονη να εξαφανιστεί για αν μην προλάβουν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η κόρη του ζευγαριού ενημέρωσε τις αρχές , οι οποίες αναζητούν την…απεσταλμένη του ΙΚΑ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook