Οι Καρέλης και Τζανακάκης θα εκπροσωπήσουν το κρητικό ποδόσφαιρο στην Εθνική Ελπίδων, σύμφωνα με τις κλήσεις που έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Οι δυο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν για την αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ δεν έχει εκπρόσωπο στην Ελπίδων σε αντίθεση με τον Εργοτέλη, καθώς από τους κιτρινόμαυρους προέρχονται και οι δύο διεθνείς. 

Η αποστολή της εθνικής ελπίδων

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ), Αλέξης Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Γιάννης Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Μανώλης Τζανακάκης (Εργοτέλης), Νίκος Καρέλης (Εργοτέλης), Ανδρέας Γιαννιώτης (Εθνικός Γαζώρου), Πέτρος Μάνταλος (SKODA Ξάνθη), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (SKODA Ξάνθη), Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον), Στέλιος Βασιλείου (Λεβαδειακός), Γιώργος Κάτσικας (ΠΑΟΚ), Άρης Σοϊλέδης (Δόξα Δράμας), Ανδρέας Βασιλόγιαννης (Γλυφάδα), Τάσος Καραμάνος (Ατρόμητος), Δημήτρης Μαχαίρας (Λεβαδειακός), Τάσος Αυλωνίτης (Πανιώνιος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook