Επίσκεψη Εργασίας στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί υψηλόβαθμη Αντιπροσωπεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών από τη Γενεύη της Ελβετίας εν όψει της ερχόμενης Συνέλευσης της Κεντρικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ) στο Κολυμπάρι τον ερχόμενο Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Της Αντιπροσωπείας ηγείτο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σασίμων (Οικουμ. Πατριαρχείο) κ. Γεννάδιος, Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (ΠΣΕ), και ο Δρ. Γεώργιος Λαιμόπουλος, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΠΣΕ και Μόνιμος Αντιπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο ΠΣΕ.

Η Αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από τον Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ Δρ. Κωνσταντίνο Κενανίδη εξέτασε από κοινού με τον κ. Βουλγαράκη διάφορα πρακτικά ζητήματα αναφορικά με τη διοργάνωση της ερχόμενης Συνέλευσης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων υποσχέθηκε να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο την ΟΑΚ, ώστε η Συνέλευση να είναι επιτυχής και άρτια από κάθε πλευρά.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook