«Πατρινό καρναβάλι για πάντα, έλα να μάθεις τι θα πει Πατρινός»… Το διασημότερο και μεγαλύτερο ελληνικό καρναβάλι σας καλεί να γίνετε «ένα» με τους συχνά αθυρόστομους και πάντα γεμάτους χαρά και ζωντάνια καρναβαλιστές, που θα σας παρασύρουν στο ρυθμό τους.

Το γλέντι κορυφώνεται την Κυριακή με τη φαντασμαγορική μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων, που θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι απο την οδό Παπαφλέσσα και θα καταλήξει στην οδό Κιλκίς. Το τελετουργικό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στο μώλο του Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι της Πάτρας, το βράδυ της ίδιας ημέρας, σηματοδοτεί το τέλος των εορτασμών.

Το Σάββατο, περισσότεροι απο 30.000 καρναβαλιστές κατέκλυσαν για μια ακόμη χρονιά τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, σκορπώντας απ\’ άκρου εις άκρον το κέφι, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία τους για τη ζωή.

Πρωταγωνιστές ήταν τα πληρώματα του κρυμμένου Θησαυρού, που διαδέχθηκαν τα άρματα του Δήμου. Οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός και το κέφι συνδυάστηκαν ιδανικά για άλλη μια φορά, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Συμμετέχοντες και θεατές συμμετείχαν μετά το τέλος της παρέλασης σε ένα ατελείωτο πανηγύρι, που συνεχίστηκε όλη τη νύχτα στους δρόμους και τα κέντρα διασκέδασης της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook