Ως τον μεγάλο τελικό χαρακτηρίζουν τον αγώνα της Κυριακής (20/5, 17.00) με τη Ζάκυνθο οι \”Blue Boys\”, που κάνουν κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων ώστε να βρεθεί στα Περιβόλια και να ενισχύσει τον Α.Ο. Χανιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Χανιά:

\”Αν για τους προηγουμενους αγώνες του Α.Ο.Χανιά λεγαμε ότι πρόκειται για τελικούς, τότε για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17.00 στα Περβόλια μιλάμε για τον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της Ζακύνθου η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου στην football league. Mοναδικός στόχος για τον Α.Ο.Χανιά είναι η νίκη που θα του εξασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στα Περβόλια και να την στηρίξει υλικά και ηθικά.

Οι Blue Boys θα είμαστε πάλι εκεί, γεμάτοι ενέργεια να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη με τα συνθήματα μας και τα βεγγαλικά μας.

Αυτό που μας ανησυχεί και εμάς και την ομάδα είναι η διαιτησία του αγώνα. Ελπίζουμε να είναι σωστή και να μην αδικήσει την ομάδα μας.

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ – ΠΑΡΑΜΟΝΗ!!!  ΠΑΙΚΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!\”


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook