Η Σπάθα και η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας δεν είχαν απώλειες την 31η αγωνιστική και έτσι βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στην άνοδό τους στην Α\’ ΕΠΣΧ, με τον Χάλη πάντως να το… παλεύει συνεχίζοντας με νίκη.
Οι \”πράσινοι\” του Κολυμπαρίου με 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο επιβλήθηκαν 4-0 του Ποσειδώνα στη Σούδα, ενώ η ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων επικράτησε με 5-1 του ουραγού Αλμυρού στο Νιό Χωριό.
Την ίδια ώρα ο σύλλογος του Βαρύπετρου έπαιρνε έστω και αγχωτικά τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Άμιλλα μένοντας \”ζωντανός\” στη \”μάχη\” της ανόδου, με το ντέρμπι της Τετάρτης (23/5, 17.00) με τη Σπάθα στο Κολυμπάρι να είναι καθοριστικό.
Πάντως Σπάθα και Α.Ε. Κυδωνίας συνεχίζουν να έχουν το προβάδισμα και να είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της ανόδου, αφού έχουν βατά παιχνίδια, με την πρώτη να έχει να αντιμετωπίσει τον ουραγό Αλμυρό και τη δεύτερη να παίρνει ξεκούραστο \”τρίποντο\” με το Διγενή, κάτι που σημαίνει ότι ψάχνει 4 βαθμούς σε 3 ματς.
Στα άλλα παιχνίδια νίκη-\”χρυσάφι\” στους Αγ. Αποστόλους επί του Ιδομενέα πήρε ο Απόλλωνας με 2-0 κάνοντας άλμα παραμονής, ενώ στο Εμπρόσνερο και σε ντέρμπι για την παραμονή Δάφνη και ΕΘΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, με τους φιλοξενούμενους να αποσπούν το βαθμό με ανατροπή (από 2-0) και με δέκα παίκτες από το 63\’.
Τέλος στη Μοναχή Ελιά και σε \”χορταστικό\” αγώνα ο Άρης Βουκολιών επικράτησε 4-3 του γηπεδούχου Νέου Αστέρα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook