Στα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα των εκλογών και τις δυνάμεις του συστήματος που λασπολογούν και συκοφαντούν τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως δεν φοβάται γιατί έχει την αλήθεια και το λαό με το μέρος του.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για τρομοκρατικά διλήμματα περί επιστροφής στη δραχμή λέγοντας πως όσοι τα επικαλούνται είναι εκείνοι που τα έχουν οργανώσει «αφού θα έχει εξοντωθεί ο λαός μας, γιατί αυτοί υπέγραψαν τα Μνημόνια και τα υπηρετούν».

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε επίσης ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει το ενωτικό κάλεσμα προς τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς και ότι το Δημοσιονομικό Σύμφωνο που ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή ως τροπολογία θα τεθεί εκ νέου στην κρίση της ελληνικής βουλής και αν χρειαστεί και στην κρίση του ελληνικού λαού με δημοψήφισμα, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αποδέχεται μιά μεταξύ τους τηλεοπτική αναμέτρηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για κινδυνολογία, ενώ όσον αφορά στις καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Τσίπρας στην επίθεσή του τόνισε ότι κινδυνολογούν αυτοί που εγγυώνται τις καταθέσεις των λίγων στην Γενεύη, τη Ζυρίχη, και το Λονδίνο, ενώ την ίδια στιγμή, εκμηδενίζουν τις καταθέσεις των πολλών στην Ελλάδα.

Ο κ. Τσίπρας, ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει να κερδοσκοπεί με το βιός του ελληνικού λαού και να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με το τραπεζικό σύστημα.

Για τη νέα προεκλογική εκστρατεία, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι οι επιθέσεις κατά του κόμματός του θα ενταθούν καθώς όπως είπε «το δικομματικό σύστημα της διαπλοκής, οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις στηνΕυρώπη δεν θα το βάλουν κάτω, ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα και όλα τα όπλα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook