Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα δυτικά τμήματα μετά το μεσημέρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 22/5, προβλέπεται συννεφιά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 22/5, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 22/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Συννεφιά προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 22/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook