Τρία περίπου χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη -και πάλι στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη- η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε, την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, καλεσμένη στο «Όλα», σε μια τηλεοπτική συνάντηση που τελικά ήταν ακριβώς όπως όλοι περίμεναν: ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική.

Μετά το χιούμορ των πρώτων λεπτών, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την περίοδο αμέσως μετά το διαζύγιό της: «Είναι αυτό που λες “Τι έπαθαν όλοι ξαφνικά; Μα, όλοι;”» σχολίασε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στις επιθέσεις που δέχθηκε από τον Τύπο, ενώ όταν ρωτήθηκε αν είχε κάποιον για να «ακουμπήσει» πάνω του, απάντησε: «Μόνο το σπίτι μου. Πουθενά αλλού».

Παράλληλα, εξήγησε πόσο δύσκολα πέρασε αυτό τον καιρό, μην κρύβοντας ότι όλα αυτά είχαν αντίκτυπο μέχρι και στην υγεία της: «Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει. Σίγουρα είδα τα πράγματα με άλλο μάτι, αλλά τα τελευταία δύο τρία χρόνια όχι μόνο τα είδα όλα, είδα παραπάνω από αυτά που περίμενα ποτέ ότι θα δω! Αφού είμαι εδώ ακόμα, σημαίνει ότι είμαι πιο δυνατή από όσο νόμιζα ότι είμαι. Η αλήθεια είναι ότι κλάταρα. Άσχετα αν δεν ήθελα ποτέ να το δείξω ούτε στην εκπομπή, ούτε στους γύρω μου. Κλάταρα και από θέμα υγείας και από θέμα ψυχολογίας, από τα πάντα. Μου βγήκαν και θέματα υγείας, αλλά εντάξει, είμαι καλά» είπε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι σε εκείνη την πολύ δύσκολη για εκείνη περίοδο, και όταν η ίδια αναρωτιόταν αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει την τηλεοπτική σεζόν, οι υπεύθυνοι του Alpha της πρότειναν να ανανεώσει το συμβόλαιό της:

Ακόμα, μίλησε για τα παιδιά της και τις προσπάθειές της να τα προφυλάξει από όσα ακούγονταν για εκείνη: «Στα αυτιά των παιδιών δεν έφτασε τίποτα. Η τηλεόραση ήταν μονίμως κλειστή, περιοδικά δεν έπαιρνα… Ήταν και μικρά και ευτυχώς δεν είχαν σχέση ούτε με κομπιούτερ, ούτε με τίποτα» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διάβασε ακόμα:

Όσα εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον Θέμο Αναστασιάδη για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο

και

 

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook