Η Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης, διοργανώνει Κατάδυση Γνωριμίας μεταξύ των μελών της, την προσεχή Κυριακή  στην περιοχή \”Αφράτα\” Κολυμβαρίου.

Ώρα εκκίνησης: ορίζεται η 10:30 από το Ξενοδοχείο \”ΧΡΙΣΤΙΝΑ\” οδός Σελίνου 114 στη Νέα Χώρα

Για την καλύτερη οργάνωση και μεταφορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή στις 19:00 απαντώντας είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε με SMS στα 6972300360 (Κ. Κωνσταντινίδης) & 6977314030 (Σπύρος Παπακαστρίτσιος)

Επίσης, όσα από τα μέλη της Λέσχης, δεν διαθέτουν καταδυτικό εξοπλισμό και επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρώτη καταδυτική δράση της Λ.Α.Κ θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη λίστα του καταδυτικού εξοπλισμού που θα χρειαστείτε.

Οι εξοπλισμοί για αυτήν την φορά, είναι δωρεάν προσφορά του Καταδυτικού Κέντρου Blue Adventure Divers και τους ευχαριστούμε.

Τέλος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”όσοι από εσάς, γνωρίζετε πρόσωπα που επιθυμούν να εγγραφούν και να γίνουν μέλη της Λ.Α.Κ. παρακαλούμε να τους ειδοποιήσετε ώστε να παρακολουθήσουν τη δράση, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτήν, αφού ωστόσο πρώτα εγγραφούν επιδεικνύοντας καταδυτική ταυτότητα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook