Ο Πλατανιάς με αρκετές απουσίες πάλεψε το ματς στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή αλλά το κίνητρο ήταν ισχυρότερο για τους γηπεδούχους, που με τη νίκη τους με 1-0 βρέθηκαν και αυτοί στα πλέι οφ για άνοδο στη Super League, αφού την ίδια ώρα ο Πιερικός γνώριζε βαριά ήττα από τον Ηρακλή και έμενε εκτός εξάδας.
Το αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Ντος Σάντος για ανατροπή από τον Παληγεώργο και η κόκκινη στον αρχηγό της χανιώτικης ομάδας στο 37\’ έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση, αφού το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Λεοζίνιο και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Νωρίτερα ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε και δοκάρι (33\’).

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Πλατανιάς πάλεψε για την ισοφάριση και στο 78\’ το είχε καλή ευκαιρία με το σουτ του Γκονζάλες που κατέληξε άουτ.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Τραορέ, Κριπιντίρης, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος (85\’ Γάλας), Ντος Σάντος, Δ. Μανουσάκης (73\’ Ζουρούδης), Ταραχούλσκι (46\’ Βλαστέλλης).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Παπαδόπουλος, Τζανής, Δημήτρης, Μανουσάκης, Παληγεώργος, Γκονζάλες, Δέντσας, Μαρτσάκης (70\’ Πάγκαλος), Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης.

Για να δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα πλέι οφ ανόδου πατήστε ΕΔΩ

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook