Γολγοθά χαρακτήρισε το να παίζουν Κυριακή-Τετάρτη οι ομάδες ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, που τόνισε ότι όλοι στη χανιώτικη ομάδα είναι περήφανοι που εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα μπαράζ και θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις με τις άλλες ομάδες την άνοδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
\”Τελείωσε μια χρονιά σήμερα πάρα πολύ δύσκολη. Αυτός ο γολγοθάς να παίζουν οι ομάδες Κυριακή – Τετάρτη ήταν ακόμη δυσκολότερο για τις νησιωτικές ομάδες όπως η Καλλονή και εμείς. Δυσκολευόμαστε με αυτές τις μετακινήσεις και όπως καταλαβαίνετε η κούραση των παικτών είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιων άλλων ομάδων. Παρόλα αυτά είμαστε περήφανοι που κατορθώσαμε να μπορέσουμε εδώ και 2-3 Κυριακές να  έχουμε εξασφαλίσει την είσοδό μας στα μπαράζ και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις με τις άλλες ομάδες την άνοδό μας στη μεγάλη κατηγορία. Θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια γι\’αυτό τον άθλο που κατάφεραν. Υπερβάλανε τους εαυτούς τους από την αρχή του χρόνου. Με την ευκαιρία θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους προκατόχους μου προπονητές. Είμαι ευγνώμων για τη διοίκησή μας που είναι κοντά και θα ήθελα κι αυτούς να τους ευχαριστήσω. Όπως επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο του Πλατανιά και στην ευρύτερη περιοχή των  Χανίων που είναι κοντά στην ομάδα που διεκδικεί μετά από 40 χρόνια να βγει μια ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Συγχαρητήρια στην Καλλονή για την πορεία της, ειδικά στο δεύτερο γύρο και θα τα πούμε, φιλικά πάντα, στους αγώνες μπαράζ.\”
Για την Καλλονή μίλησε ο συνεργάτης του Γιάννη Ματζουράκη, Λουτσιάνο, που είπε τα εξής: \”Για εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Και για τη διοίκηση και για τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο της Λέσβου. Καταφέραμε μετά από μεγάλη προσπάθεια να περάσουμε στα playoffs και σίγουρα θα μας δώσει μια ακόμη χαρά για να συμμετέχουμε μέχρι το τέλος σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο, που είναι πολύ μακριά, για την προσπάθειά του. Στη διοίκηση και στους ποδοσφαιριστές που όλα ανήκουν σε αυτούς. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Τα καταφέραμε μέσα σε πολλές δυσκολίες και ιδιαίτερα στο δεύτερο γύρο που παίζαμε Τετάρτη-Κυριακή και με τις ομάδες να έρχονται ξεκούραστες απέναντι στην Καλλονή. Έκαναν υπερπροσπάθεια τα παιδιά και κατάφεραν να βγάλουν την ομάδα στα playoffs. Ο κόσμος πιστεύω ότι μας βοήθησε πάρα πολύ στο δεύτερο γύρο ιδιαίτερα και τον θέλουμε κοντά μας στη συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο εκτός από τη δουλειά που πρέπει να κάνεις πρέπει να έχεις και καρδιά. Από εδώ και πέρα κοιτάμε όλους τους αντίπαλους στα μάτια.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook