Ο Κισαμικός κέρδισε το πρώτο από τα τρία σερί παιχνίδια που έχει στην έδρα του για τα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακού και ουσιαστικά έκανε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο, μετά το \”Χ\” της πρεμιέρας στα Ζωνιανά.
Το συγκρότημα του Βασίλη Γκούμπλια επικράτησε 2-0 της πρωταθλήτριας Ηρακλείου ΑΕΚ Τσαμπουράκης, με ιδανικό ξεκίνημα και… τελείωμα στο πρώτο ημίχρονο.
Μόλις στο 2\’ από εξαιρετική σέντρα του Κουλάκη ο Περράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για να \”γράψει\” το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σταυρακάκης με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, με την μπάλα και με τη βοήθεια του αέρα να \”ξεγελάει\” τον Πομώνη.
Το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει οριστικά προς την μεριά των πρωταθλητών Χανίων και μετά την αποβολή του Πολεμαρχάκη με τη λήξη του ημιχρόνου για εξύβριση προς την κερκίδα. 
Στην επανάληψη πάντως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ΑΕΚ έδειξε πιο ψυχωμένη, με τον Κισαμικό να ρίχνει κιόλας… στροφές, με αποτέλεσμα να βρεθεί κοντά στη μείωση του σκορ στο 85\’ με το χαμένο τετ-α-τετ του Σπανάκη με τον Βλαχάκη, αλλά και το φάουλ του Πατεράκη που απέκρουσε ο νεαρός γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 89\’.
Από την άλλη πάντως και οι νικητές θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους αν είχαν μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες με τους Μπαγλατζή (65\’ και 66\’) και με τους Βασαδάκη, Δαμανάκη και ξανά τον Βασαδάκη στο 90\’, όπου ο Πομώνης και στις τρεις περιπτώσεις αρνήθηκε το γκολ.
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει η ΑΕΚ, που διαμαρτύρεται για χέρι παίκτη του Κισαμικού στο ξεκίνημα της φάσης από την οποία αργότερα έγινε το 1-0, αλλά και για φάουλ πάνω στον Αποστολάκη που είχε γίνει αρχικά στη φάση του φάουλ με το οποίο έγινε το 2-0.
Ακόμα για την αποβολή του Πολεμαρχάκη έχουν ένσταση για το αν έγιναν αντιληπτές οι ύβρεις από το τρίο, ενώ \”φωνάζουν\” και για το γεγονός ότι με τις αποβολές του προπονητή, Χατζησεβαστού, αλλά και του γενικού αρχηγού, Νατσάκου, άφησε \”γυμνό\” τον πάγκο τους και δεν υπήρχε κάποιος να δίνει οδηγίες στους παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.

Κισαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης, Παπακαστρήσιος, Φραγκιουδάκης, Μπουρμπάκης (87\’ Δαμανάκης), Χαλκιαδάκης, Σταυρακάκης, Κουλάκης, Βασαδάκης, Περράκης, Ανιάγκμπε (62\’ Μπαγλατζής), Περαθωράκης (70\’ Ντόντα)

ΑΕΚ Τσαμπουράκης (Γιάννης Χατζησεβαστός): Πομώνης, Αποστολάκης, Ψαλιδάκης, Ζουρλαντώνης, Πολεμαρχάκης , Ζουμής (73\’ Πατεράκης), Τζέρτζι (46\’ Ευαγγελόπουλος), Χρηστάκης (75\’ Σπανάκης), Αργέντης, Καραφωτιάς, Ζανελάρης

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook