Τρίτωσε το "κακό" στα σχολεία της Κρήτης, καθώς μετά το χθεσινό μηδενισμό του γραπτού μαθήτριας σε σχολείο του Ηρακλείου, σήμερα το πρωί άλλοι δύο μαθητές των Χανίων συνελήφθησαν  κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στη πρώτη περίπτωση μαθητής σε σχολείο των Χανίων προσπάθησε να αντιγράψει έχοντας "σκονάκι" ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους επιτηρητές με συνέπεια να μηδενιστεί αμέσως το γραπτό του και να οδηγηθεί, όπως προβλέπει η διαδικασία, σε απολογία ενώπιον του προέδρου της Λυκειακής επιτροπής.

Στη δεύτερη περίπτωση μαθητής συνελήφθη και μηδενίστηκε το γραπτό του καθώς, παρά τις επισημάνσεις που γίνονται πριν μπούνε στην αίθουσα οι υποψήφιοι, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία, ο μαθητής συνελήφθη και οδηγήθηκε για απολογία στη Λυκειακή επιτροπή.

Σύμφωνα με το Νόμο που διασφαλίζει το αδιάβλητο των εξετάσεων, η επιτροπή υπογράφει τα πρακτικά από την απολογία των μαθητών και στη συνέχεια αποστέλωνται στην Κεντρική Επιτροπή στο Υπουργείο Παιδείας.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές της Θεωρητικής Κατεύθυνσης εξετάστηκαν σήμερα στο μάθημα  Νεοελληνικής Λογοτεχνίας ενώ οι υποψήφιοι της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης στη Φυσική, ενώ οι εξετάσεις σε όλα τα σχολεία της Κρήτης, εκτός από τα δύο περιστατικά που προαναφέρθησαν,  κύλησαν ομαλά.