Η γαλλική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει με αφορμή το grand prix του Μονακό ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, με το οποίο επιχειρείται η αναβίωση του θρυλικού Alpine A110.

Το φως της δημοσιότητας είδε πριν λίγες μόλις ώρες μέσω ανεπίσημων διαρροών στο διαδίκτυο η πρώτη φωτογραφία του εντυπωσιακού Alpine Α110 Concept, ενός εντυπωσιακού supercar το οποίο η Renault αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα την προσεχή Παρασκευή 25 Μαΐου στα πλαίσια του grand prix της F1 που πραγματοποιείται στο πάντοτε… χλιδάτο πριγκιπάτο του Μονακό. Στόχος των Γάλλων μέσω του νέου Alpine Α110 Concept –όπως κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται- είναι να βολιδοσκοπηθούν οι αντιδράσεις και η ανταπόκριση του κοινού απέναντι στο σενάριο αναβίωσης του μοντέλου, το οποίο σημειωτέων κλείνει αισίως φέτος τα 50 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση.

\"\"

\"\"

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το Α110 Concept είναι «χτισμένο» πάνω στο ειδικά τροποποιημένο σωληνωτό πλαίσιο του αγωνιστικού Megane Trophy, με τον κινητήρα να βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο του αμαξώματος και την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Ο V6 κινητήρας φημολογείται ότι θα αποδίδει περί τους 400 ίππους, ενώ η ροπή του θα αγγίζει τα 430 Nm. Σχεδιαστικά, όπως είναι φανερό, το εντυπωσιακό Α110 Concept φέρει αρκετές επιρροές από το πρωτότυπο DeZir που είδαμε για πρώτη φορά στην Έκθεση του Παρισιού το 2010.
  

\"\"  \"\"

Δε μένει παρά να περιμένουμε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα προκειμένου οι Γάλλοι της Renault να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις και… αποκαλύψεις επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τώρα διαρροέ.

4troxoi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook