«Έχω μια συναισθηματική φόρτιση. Δεν είναι εύκολο μετά από δυόμισι χρόνια να δεις ξανά ανθρώπους με τους οποίους έχει δώσει τόσους αγώνες μαζί» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα».

Σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες της με τον Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε καμία παρασκηνιακή συζήτηση και κανένα παζάρι αλλά μια συζήτηση γύρω από τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν για το καλό της χώρας.

Αναφερόμενη στα διλήμματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Οι εκλογές γίνονται για το αύριο της πατρίδας για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τους κινδύνους εξόδου από το ευρώ. Το ερώτημα είναι πως θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και πως θα έρθουν κάποιοι να κάνουν επενδύσεις στη χώρα μας.

Το δίλημμα δεν είναι Αριστερά ή Δεξιά. Το δίλημμα είναι το αύριο και το χθες και το αν η Ελλάδα θα επιλέξει την απομόνωση. Με όση δύναμη έχει η φωνή μου, θέλω να πω στους πολίτες ότι πρέπει να υπάρξει ελπίδα, να ξανασταθούμε στα πόδια μας κι αυτό δεν θα γίνει με τζάμπα μαγκιές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook